+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 09 грудня 2023

Святий Миколай творить дива

День Святого Миколая – це свято милосердя, тепла, радості, доброти та любові. Добрі справи актуальні завжди, а своєї особливості та чарівності вони набувають напередодні Різдвяних та Новорічних свят.

Саме, в день Святого Миколая, студенти інженерно-технологічного факультету разом із іншими факультетами університету відвідали Будинок Ветеранів, де проживають люди похилого віку та центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю. Саме такі категорії населення потребують значної уваги та допомоги. Студенти та викладачі з радістю привітали всіх та подарували подарунки! А центр культури та виховання привітав своїми гарними співами та танцями!

Подібні зустрічі вже давно стали доброю традицією нащого університету. Студенти також підготували  привітання з побажанням здоров'я, гарного настрою, миру та солодкі подарунки жителям даних закладів. Усі, як завжди, тепло із посмішкою зустріли гостей. Приємно було спостерігати за тим, як змінювався настрій на обличчях присутніх.

Робити добро – так просто!

 

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій