+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 15 вересня 2022

Традиційна зустріч декана зі студентами-першокурсниками!

  14 вересня на інженерно-технологічному факультеті відбулась  традиційна зустріч декана факультету з студентами-першокурсниками та їхніми батьками.

  Під час зустрічі декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА привітав студентів з початком їхнього студентського життя, познайомив із своїми заступниками та представив кураторів академічних груп. Також декан розповів студентам про навчання в університеті, систему АСУ, Moodle та Zoom.                           

  На зустріч було запрошено Галину ГАВІНСЬКУ, директора студентського містечка,  яка розповіла присутнім про поселення в гуртожиток, умови проживання, оплату та про наявні укриття.

  Також на зустріч запрошено представників центру культури і виховання студентів Світлану БЕРДНІКОВУ та Наталію БРАСЛАВСЬКУ, які ознайомили студентів з творчими колективами, що є в університеті та запросили студентів стати їх частинкою і розкрити свої талани.

  Після зустрічі усі студенти пішли на зустріч з кураторами академічних груп, де мали змогу ближче познайомитись з ним та одногрупниками.

  Вітаємо першокурсників з початком нової сторінки у їхньому житті та з присвоєнням звання студента Уманського національного університету садівництва! Бажаємо всім студентам мирного неба, невичерпної жаги до знань, твердості та наполегливості в досягненні поставленої мети та міцного здоров’я.

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з організаційно-виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій.