+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 16 вересня 2024

Традиційна зустріч студентів-першокурсників з практичним психологом університету

11 вересня відбулася зустріч студентів перших курсів інженерно-технологічного факультету з практичним психологом психологічної служби університету Валентиною МАЗУРЕНКО (https://www.udau.edu.ua/ua/spivrobitniki/mazurenko-valentina-dmitrivna.html).

Під час знайомства та спілкування Валентина МАЗУРЕНКО наголосила на можливості індивідуальних консультацій для тих, хто потребує більш глибокого аналізу власних переживань та потребує допомоги у подоланні психологічних труднощів.

На зустрічі був проведений пізнавальний тренінг «Діагностика здобувачів освіти на рівень стресу та резилієнтність. Способи подолання стресового стану» для студентів 1 курсу з метою визначення рівня стресу, тривожності та загальної діагностики психологічного стану здобувачів освіти. Увага приділялася розумінню цінності збереження рівноваги в цей буремний час та спробували на практиці доступну та просту у виконанні техніку для самодопомоги. 

Такі зустрічі спрямовані на всебічну підтримку студентів, захист психічного здоров’я та соціального благополуччя, що срияє підвищенню єфективності усіх учасників освітнього процесу.

Здобувачі освіти висловлюють щиру вдячність Валентині МАЗУРЕНКО за корисну розмову та психологічно-позитивну атмосферу.

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету

з виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій