+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 22 квітня 2019

Участь студентів інженерно-технологічного факультету в наукових заходах Центральноукраїнського національного технічного університету

       10-12 квітня 2019 р. під керівництвом доцента кафедри агроінженерії Уманського НУС Івана Лісового, студенти-механіки інженерно-технологічного факультету взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції», а також у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств», що відбулися у Центральноукраїнському національному технічному університеті в місті Кропивницькому.

       У проведених заходах студенти мали змогу проявити себе як молоді науковці. На Всеукраїнській конференції гідно представили свої наукові доповіді про новітні досягнення в галузі виробництва сільськогосподарської продукції студенти 21к-ім групи Євгеній Ольховий та Микола Пустовіт, де були нагородженні грамотами ІІІ ступеня.

 

     Студент 41-ім групи Владислав Свекла був нагороджений дипломом ІІІ ступеня за участь у студентській олімпіаді зі спеціальності «Агроінженерія».

     Колектив інженерно-технологічного факультету та кафедри агроінженерії вітають переможців, бажають успіхів і терпіння у навчанні та професійних досягненнях.

Тетяна Кутковецька, доцент кафедри агроінженерії.