+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 05 лютого 2024

Участь у Марафоні добрих справ

Із 28 листопада до 25 грудня 2023 року Національний банк України разом із партнерами проводив заходи для навчальних закладів у межах святкування Всеукраїнського дня добрих справ #ЩедрийВівторок.

Одним із них є Марафон добрих справ.

Марафон добрих справ – це освітня ініціатива, де діти та молодь навчаються благодійництву, роблять добрі справи та діляться в соціальних мережах результатами. Водночас діти та молодь демонструють фінансові навички під час реалізації власних соціальних проєктів, а саме: складають бюджет власного проєкту, демонструють навички підприємців (організовують ярмарки, аукціони, майстер-класи, де надають послуги та продають товари), ефективно використовують кошти та/чи ресурси, необхідні для реалізації соціальних ініціатив.

Впродовж року викладачі та студенти інженерно-технологічний факультет активно примали участь у волонтореській роботі. Серед цієї роботи найбільшої уваги було приділено допомозі ЗСУ, дітям-сиротам та людям похилого віку. В результаті сформовано звіт добрих справ за 2023 рік та отримано сертифікат учасника.

Дякуємо усім студентам та викладачам факультету, що долучаєтесь до добрих справ!

 Творити добро – це просто!

 

 Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з

виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій