+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 04 червня 2023

Вічна пам'ять...

Колектив інженерно-технологічного факультету Уманського НУС з глибоким сумом сповіщає про смерть завідувача кафедри математики і фізики, к.ф.-м.н., професора, вченого секретаря,

 відмінника освіти України, відмінника аграрної освіти і науки ІІІ ступеня, заслуженого працівника освіти України 

 БЕРЕЗОВСЬКОГО ВОЛОДИМИРА ЄВГЕНІЙОВИЧА

    На 62 році пішов із життя дуже добрий, щирий, прекрасний чоловік, з великим добрим серцем і світлою душею, турботливий батько і дідусь, хороший чоловік, колега, завідувач кафедри математики і фізики, кандидат фізико-математичних наук, професор, вчений секретар Уманського НУС Березовський Володимир Євгенійович.

    Це велике і непоправне горе для родини, близьких, друзів, тому що не стало людини, якій би ще жити і жити, але смерть все перекреслила. Тяжко осмислити і усвідомити, що не стало людини, яку всі знали в університеті, не було жодного викладача, який би не спілкувався з ним, і не було такого випадку, щоб він не послухав і не допоміг.

    На жаль, ми не в силі змінити це: хтось приходить у цей світ, а хтось його покидає… Жодні слова співчуття не замінять і не полегшають цієї втрати.

    Березовський Володимир Євгенійович народився 18 березня 1962 року в селі Осички Савранського району Одеської області.

    У 1984 р. закінчив механіко-математичний факультет Одеського державного університету та отримав кваліфікацію "Математик. Викладач"

    В 1986 р. закінчив аспірантуру у Одеському державному університеті. У 1991 р. захистив  кандидатську дисертацію за спеціальністю 01.01.04 - геометрія і топологія на тему: "Майже геодезичні відображення просторів афінного зв'язку".

    Професійна діяльність Володимира Євгенійовича почалася ще з далеких 80-х років. 

    З 1986 по 1993 рр. працював викладачем, ст. викладачем та завідувачем кафедри математики Уманського педагогічного університету.

    Далі професійний шлях Володимира Євгенійовича продовжився в Уманському національному університеті садівництва. В якому з 1993 р. почав працювати доцентом кафедри математики і фізики. В цьому ж році отримав вчене звання доцента. В 1999 році був обраний завідувачем кафедри математики і фізики, де працював і по цей час. У 2019 р. отримав вчене звання професора.

     Володимир Євгенійович був справжнім фахівцем своєї справи, постійно підвищував свою кваліфікацію не тільки в Україні, а й за кордоном. Неодноразово читав лекції в Університеті Палацького в Оломоуці (Чеська Республіка). Під його керівництвом отримали наукові ступеня три наукові здобувачі. Брав участь у міжнародних наукових проектах. 

     Володимира Євгенійовича поважали всі, і колеги, і наукові здобувачі, і студенти, у нього постійно переймали досвід професіоналізму у своїй справі. Він був не тільки хорошим викладачем, а ще й добрим господарем, який любив працювати. Всі його згадують як інтелігентну, привітну та приємну у спілкуванні людинуякий обожнював життя.

     У Володимира Євгенійовича прекрасна сім’я, дружина, син, невістка, онуки, яких він дуже любив і про яких завжди з теплом розповідав і турбувався.

     На жаль, земне життя скінчилось, але кажуть поки пам'ять буде в серцях про людину її духовне життя триватиме вічно.

     Дорогі рідні Володимира Євгенійовича, близькі, друзі прийміть від усього колективу Уманського національного університету садівництва щирі, глибокі і сердечні слова співчуття. Ми розділяємо ваше горе і сумуємо разом з вами.

     Хай земля буде йому пухом, пам'ять хай живе в серцях усіх, хто його знав, любив, мав щастя працювати і спілкуватись з Володимиром Євгенійовичем, а рідним хай Бог дає сили і здоров’я пережити це непоправне горе…

Колектив інженерно-технологічного факультету.