+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 23 вересня 2024

Відбулися збори трудового колективу інженерно-технологічного факультету

У вересні 2024 року відбулося засідання зборів трудового колективу інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету садівництва.

 

На розгляд Зборів трудового колективу було винесено такий порядок денний:

  1. Про розгляд кандидатур до складу Вченої ради інженерно-технологічного факультету.

 

Відповідно до Положення про Вчену раду факультету УНУС від 10.06.2020 до складу Вченої ради факультету входять за посадами декан факультету, заступники декана факультету, завідувачі кафедр, керівники органів самоврядування факультету, а також виборні представники, які представляють наукових, науково-педагогічних працівників і обранні з числа професорів, докторів наук, докторів філософії, кандидатів наук, доцентів, виборні представники, які представляють інших працівників факультету і які працюють у ньому на постійній основі та виборні представники студентства.

При цьому не менше ніж 75 % складу вченої ради повинні становити наукові, науково-педагогічні працівники факультету і не менше 10 % – виборні представники з числа студентів.

Саме виборні представники з числа працівників факультету були обрані Зборами трудового колективу за поданням кафедр факультету.

Трудовий колектив інженерно-технологічного факультету ухвалив: затвердити дев’ять виборних представників інженерно-технологічного факультету з числа його працівників до складу Вченої ради факультету, а саме: д. т. н. ДІДУРА Володимира, д. с.-г. н. ЛЮБИЧА Віталія, д. с.-г. н. ДРОЗД Ольгу, к. т. н. ПУШКУ Олександра, к.с.-г.н. БЕРЕЗОВСЬКОГО Андрія,          к. с.-г. н. КОСТЕЦЬКУ Катерину, к. т. н. КОВАЛЬЧУКА Юрія, к. т. н. ПЕТРИЧЕНКА Євгенія та доктора філософії ШЕВЧУКА Михайла.

 

Дякуємо усім за роботу!