+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 30 вересня 2024

Вітаємо першокурсників з посвятою у студенти та зі 180 річницею Уманського національного університету садівництва!

27 вересня 2024 року в Уманському національному університеті садівництва відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти . На площі університету зібралися здобувачі освіти, їхні батьки, викладачі, завідувачі кафедр, декани представники керівництва УНУС.
З вітальним словом звернувся до усіх присутніх ректор університету професор Олена НЕПОЧАТЕНКО.
Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять захисників України – студентів і випускників, які віддали свої життя за свободу і честь українського народу.
Свої музичні вітання для усіх присутніх подарували художні колективи Центру культури та виховання студентів Уманського НУС.
Під час урочистої посвяти кращі представники студентської спільноти були нагороджені грамотами. Так, грамотою університету за активність у культурно-мистецькій діяльності та з нагоди 180-річчя Уманського національного університету садівництва нагороджено: Світлану КЛИМЕНКО, студентку 31-т групи інженерно-технологічного факультету.
Колектив інженерно-технологічного факультету вітає першокурсників нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, нехай навчання в університеті буде успішним та, незважаючи на тимчасові труднощі, приносить задоволення, нехай ви станете затребуваними спеціалістами, і найголовніше – нехай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць! Терпіння вам та наполегливості, енергії та натхнення, вдачі та успіхів!
Щасливих вам студентських років!

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з
виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій