+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 25 серпня 2022

Вітаємо з днем Незалежності України!

    Нині ми переживаємо найбільш складний період з моменту здобуття Незалежності України. Не припиняється боротьба за територіальну цілісність та за саме існування нашої держави. В умовах збройного протистояння ми захищаємо свій вибір жити вільно у вільній та процвітаючій країні на своїй рідній землі.

    Водночас у країні відбуваються непрості економічні, соціальні та інші зміни. Вони вимагають єднання усіх українців. Тільки об’єднавши зусилля ми зможемо відстояти Незалежність, досягти економічного зростання, забезпечити справжній розквіт України, як успішної держави.

    Щиро вітаємо Вас із Днем незалежності України! Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши важкі випробування і надалі гідно бореться за свою свободу, оберігаючи свою незалежність, знаменуючи єдність, незламність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни. Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах!

    Нехай сьогоднішнє свято додасть Вам наснаги на шляху до нових перемог в ім’я процвітання нашої країни!

    Слава Україні!

  З найкращими побажаннями студентське самоврядування інженерно-технологічного факультету!!!