+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 09 вересня 2024

Вшановуємо пам'ять захисників України та допомогаємо ЗСУ!

29 серпня в нашій державі відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Тож студенти і викладачі інженерно-технологічного факультету долучилися до вшанування пам'яті захисників України разом із усією університетською спільнотою.

Присутні, вшанували пам’ять загиблих Захисників хвилиною мовчання. Учасники заходу схилили голови перед тими, хто боровся і поклав своє життя за рідну землю. Їхня жертва – це не просто сторінка в підручнику історії, а й жива пам’ять, яка пульсує в кожному серці.

Важливою частиною заходу став виступ Сергія КОНЦЕБИ, представника ГО "4.5.0 Україна", який наголосив на важливості підтримки наших захисників, розповів про найбільші потреби військових у цей час та висловив подяку всім, хто долучається до благодійної допомоги.

Студентське самоврядування факультету долучилося до акції до Дня пам’яті захисників та захисниць України, і передали кошти "Громадській організації «4.5.0 Україна».

 За кошти зібрані університетською спільнотою придбали 4 біноклі дальньої дії на замовлення військовослужбовців 110 бригади.

Разом ми – велика сила!

 

Світлана КЛИМЕНКО, заступниця голови ради студентського самоврядування інженерно-технологічного факультету