+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 11 жовтня 2023

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

    10 жовтня в Уманському національному університеті садівництва відбувся «Ярмарок вакансій – 2023» для студентів інженерно-технологічного факультету.

    Дана зустріч проходила в онлайн форматі на платформі Zoom.

    З привітальними словами виступили: фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації Наталія БОНДАРЕНКО, завідувач кафедри харчових технологій Андрій ЧЕРНЕГА та координатор дуальної форми освіти в Уманському НУС, доцент кафедри харчових технологія Яна ЄВЧУК. Усі виступаючі наголосили на важливості проведення даного заходу та співпраці зі стейкхолдерами.

    Серед запрошених роботодавців виступили представники компаній з цікавими та змістовними доповідями:

  1. ТОВ СП «НІБУЛОН» – Анна КРАСНЮК, фахівець по роботі з персоналом.
  2. ТОВ «Кернел-Трейд» – Юлія ГУЛЕВИЧ, керівниця проєкту Open Agro University.
  3. ПрАТ «МХП» – Ксенія МОТОРІНА, HRM-менеджер.
  4. УКРПРОМІНВЕСТ АГРО – Ярослав СТРАТУЦА, директор елеватора.
  5. РОПА Україна – Ірина ОЛЯТОВСЬКА, керівник відділу підготовки кадрів.
  6. ТОВ «ЕРІДОН АГРО» – Дарина ДРАНОВСЬКА,  директор з персоналу агробізнесу.
  7. ТОВ «ЕРІДОН ТЕХ» – Володимир СТЕПАНЮК, директор Уманського представництва.
  8. ТОВ «Агротех» – Сергій ДИШКАНТ, директор підприємства.
  9. ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» – Олена ТАРАНЕНКО, директор підприємства.

    Під час зустрічі роботодавці розповіли про діяльність підприємства, представили вільні вакансії у своїх компаніях, описали кваліфікаційні вимоги до кандидатів, обговорили можливості кар'єрного зростання та відповіли на питання студентів. Здобувачі освіти активно взяли участь у заході, що підкреслило їх зацікавленість у співпраці з потенційними роботодавцями та готовність до професійного зростання.

    Усі доповідачі наголошували на перспективності та затребуваності таких спеціальностей як «Агроінженерія» та «Харчові технології» і завжди раді бачити наших студентів для проходження виробничої практики, здобуття вищої освіти в дуальній формі та випускників на роботі на своїх підприємствах.

 Валерія Желєзна, доцент кафедри харчових технологій.