+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 01 жовтня 2024

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

30 вересня в Уманському національному університеті садівництва відбувся «Ярмарок вакансій – 2024» для студентів інженерно-технологічного факультету.

Дана зустріч проходила в онлайн форматі на платформі Zoom.

З привітальними словами виступили: директор центру  професійно-кар`єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інна ЧЕРНЕГА, фахівець відділу доуніверситетської підготовки Світлана ТИМЧУК, декан інженерно-технологічного факультету Володимир НОВІКОВ та координатор дуальної форми освіти в Уманському НУС, доцент кафедри харчових технологія Яна ЄВЧУК. Усі виступаючі наголосили на важливості проведення даного заходу та співпраці зі стейкхолдерами.

Серед запрошених роботодавців виступили представники компаній з цікавими та змістовними доповідями:

  1. ТОВ СП «НІБУЛОН» – Анна КРАСНЮК, фахівець по роботі з персоналом.
  2. ПрАТ «МХП» – Марина ШЕПТИЦЬКА, провідний фахівець із залучення та розвитку молоді
  3. ТОВ «Кернел-Трейд» – Юлія ГУЛЕВИЧ, керівниця проєкту Open Agro University.
  4. РОПА Україна – Ірина ОЛЯТОВСЬКА, керівник відділу підготовки кадрів.
  5. Акціонерне товариство «Ельворті»Ірина ЛЕБЕДЄВА, фахівець з підбору персоналу
  6. Продовольча компанія «Зоря Поділля»Олена БОНДАРЬ

 

Під час зустрічі роботодавці розповіли про діяльність підприємства, представили вільні вакансії у своїх компаніях, описали кваліфікаційні вимоги до кандидатів, обговорили можливості кар'єрного зростання та відповіли на питання студентів. Здобувачі освіти активно взяли участь у заході, що підкреслило їх зацікавленість у співпраці з потенційними роботодавцями та готовність до професійного зростання.

Усі доповідачі наголошували на перспективності та затребуваності таких спеціальностей як «Агроінженерія» та «Харчові технології» і завжди раді бачити наших студентів для проходження виробничої практики, здобуття вищої освіти в дуальній формі та випускників на роботі на своїх підприємствах.

 

 

Валерія Желєзна, доцент кафедри харчових технологій.