+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 29 травня 2023

ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

    26 травня 2023 р. відбулися збори трудового колективу інженерно-технологічного факультету на яких розглянули питання про рекомендацію Вченій раді Уманського НУС кандидатури для обрання за конкурсом на вакантну посаду завідувача кафедри харчових технологій

    Згідно штатного розпису на інженерно-технологічному факультеті обліковується 46 осіб. За даними реєстрації присутні на зборах 41 особа. Відповідно до цього збори трудового колективу є правочинними.

    На зборах виступив декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА, заступник декана з навчальної роботи Тетяна КУТКОВЕЦЬКА, заступник декана з наукової роботи Володимир НОВІКОВ.

    Згідно регламенту роботи зборів обрано ряд робочих органів зборів трудового колективу, зокрема:

    лічильну комісію в складі:

Войтік А.В. – завідувач кафедри агроінженерії;

Трус О.М. – доцент кафедри прикладної інженерії і ОП;

Желєзна В.В. – доцент кафедри харчових технологій.

    секретаря зборів трудового колективу:

Костецьку К.В. – доцента кафедри харчових технологій

    Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади завідувача кафедри харчових технологій інженерно-технологічного факультету надійшла заява від Чернеги А.О. к.с.г.н., доцента. Конкурсна комісія своїм рішенням допустила його до участі у конкурсі.

    Андрій ЧЕРНЕГА виступив з доповіддю щодо програми розвитку кафедри харчових технологій на 2023–2028 рр.

   Трудовий колектив інженерно-технологічного факультету рекомендує Вченій раді університету обрати на вакантну посаду завідувача кафедри харчових технологій, кандидата с.-г. наук, доцента ЧЕРНЕГУ Андрія Олеговича

    Дякуємо усім за роботу!