+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 23 січня 2024

Зимові канікули студентів інженерно-технологічного факультету

 

Зимові канікули – це довгоочікуваний час для усіх студентів, коли вони можуть відпочити від студентських турбот та насолодитися зимовими розвагами. Проте, студенти, інженерно-технологічного факультету не лише відпочивають, а проводять цей час з користю: волонтерять, самовдосконалюються, навчаються чомусь новому, а також подорожують.

 

Павло КОВАЛЬЧУК: «Я студент 1-го курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності "Агроінженерія". Під час зимових канікул разом зі своїми друзями провели благодійний збір грошей на окопні свічки, було зібрано 11200грн яких вистачило на придбання 100 кг парафіну, ці гроші ми передали волонтерам які виготовили свічки і передали нашим захисникам.»

 

Світлана КЛИМЕНКО: «Я студентка 2 курсу інженерно-технічного факультету спеціальності "Харчові технології", коли я почула, що наближаються канікули, мені відразу стало цікаво як провести час з користю та задоволенням.

Тому я вирішила спробувати виготовляти гердани з бісеру.

І ось я знайшла своє хобі, яке мені дуже подобається, оскільки це не тільки творчий процес, але й можливість виразити свою уяву та креативність. Кожен гердан який я створюю, є унікальним. На даний момент я вивчаю різноманітні техніки плетіння і це дозволяє мені експериментувати та розширювати свої навички.

В цілому, проведений час з бісером, дає мені не тільки можливість виразити свою творчість, але й стає чудовим способом розслабитись та насолодитись процесом створення чогось красивого.

Також невід'ємною частиною мого відпочинку є співи в університетському хорі "Хлібодари".

Щоразу, коли я приходжу на репетиції я відчуваю радість, неймовірне відчуття єдності та гармонії.»

Вероніка КОБЕРНИК: «Я студентка 3 курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології», під час зимових канікул радую своїх близьких смачною випічкою, люблю експериментувати та готувати щось нове, також зимовими вечорами вишиваю українські рушники.»

Діана ХАРУК: «Я студентка 2 курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології», під час зимових канікул займаюсь різною працею. Найперше – це випікання смачної випічки, найбільше мені подобається пекти щось солоденьке та новеньке. Коли надворі морозно, я люблю посидіти біля вікна та послухати музику. Ще я розпочала ходити на практичні заняття по водінню автомобілем. Вечорами дивлюсь різні українські серіали, останній переглянутий серіал «Полкан» мені дуже сподобався і я з нетерпінням чекаю 2 сезон. Ось так проходять мої зимові канікули.»

Вікторія КАЛМИКОВА: «Я студентка 2 курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології», під час зимових канікул покращую свої здібності в малюванні, допомогаю батькам з прибиранням, а брату з навчанням у школі, також невід'ємною частиною мого відпочинку на канікулах, є випічка, вивчення та практикування англійської мови, читання художньої літератури. Не дивлячись на це я не забуваю та дуже часто проводжу свій вільний час з друзями. Для мене канікули – це привід не тільки відпочити від навчання, а й більше приділяти уваги своїм захопленням, своїм друзям та змога навчитися або удосконалити різні навички.»

Роман ЛОТОЦЬКИЙ: «Я студент 2 курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології», під час зимових канікул граю на гітарі, читаю книгу, дивлюся серіали, гуляю з друзями!»

Аліна СКРЯГА: «Я студентка 2 курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології», під час зимових канікул я покращую свої кулінарні здібності, щодня готую щось нове, допомагаю батькам, переглядаю українські серіали.»

Анна ГОЦУЛЯК: «Я студентка 1 курсу інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології», дуже люблю подорожувати, під час зимових канікул відвідалла Словачинну. Ця країна вразила мене своєю красою, різноманіттям архітектурник пам'яток, мандрівками в минуле та жвавими сучасними містами.»

Дмитро ЗАСЛОНЮК: «Я студент 2 курсу інженерно-технічного факультету спеціальності "Харчові технології".

Канікули -це завжди чудовий час для відпочинку та розваг.

Я проводжу свій час з користю для душі і тіла -організовую з друзями і рідними відпочинок на природі з мангалом та шашликами. Я завжди вважав, що справжній чоловік повинен вміти готувати смачне м'ясо. Тому я завжди беру інціативу в свої руки і готую свій фірмений шашлик, насолоджуючись усім процесом.

Також, я отримую велике задоволення від ловлі риби. Це хобі дарує мені можливість насолодитись природою, відчути її близькість та спокій.Кожний виїзд на риболовлю -це не лише можливість зловити рибу,а й справжня пригода, яку хочеться повторювати знову і знову.»

Максим КУЛИК: «Я студент 2 курсу інженерно-технічного факультету спеціальності "Харчові технології".

Особисто для мене на канікулах подорожувати та гуляти - це чудовий спосіб провести час і насолодитись життям.

Подорожі мені дозволяють відкривати нові місця, знайомитись з різноманітними культурами та традиціями, а також збагачувати свій життєвий досвід.

Під час подорожі я відвідую місця, які раніше не були мені відомі,насолоджуюсь природою, архітектурою та мистецтвом, а також пробую нові страви та створюю незабутні спогади.

Це чудовий спосіб провести час з друзями, пограти у різноманітні ігри, відвідати цікаві заходи або просто насолоджуватися спокоєм та гармонією.»