+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 17 травня 2019

Знову перемога студентів-механіків у Всеукраїнській студентській олімпіаді

    15 травня 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Експлуатація машин і обладнання» у Таврійському державному агротехнологічному університеті ім. Дмитра Моторного (м. Мелітополь). В роботі олімпіади взяли участь студенти Уманського НУС інженерно-технологічно факультету Іван Ронікер (41-ім гр.), Роман Бурбела (31к-ім гр.) та доцент кафедри агроінженерії Володимир Дідур, як учасник навчально-методичного семінару та член журі.

    Підготовку студентів для участі у ІІ етапі  Всеукраїнської студентської олімпіади здійснював доцент кафедри агроінженерії Руслан Оляднічук, за що йому висловлена подяка Ректором Таврійського ДАУ Володимиром Кюрчевим.

                                  

   Студенти Уманського НУС показали високий рівень знань у проведеній олімпіаді та були відзначені відповідними нагородами. За результатами олімпіади Роман Бурбела нагороджений Дипломом ІІІ ступеня, як переможець у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, Іван Ронікер номінований дипломом за креативність, інтелект і талант.

             

    Колектив інженерно-технологічного факультет вітає учасників студентської олімпіади і бажає невичерпного натхнення у навчанні, студентського завзяття, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.  

 

   Тетяна Кутковецька, доцент кафедри агроінженерії.