+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 22 серпня 2024

Зустріч декана зі студентами-першокурсниками та їх батьками!

21 серпня на інженерно-технологічному факультеті відбулась традиційна зустріч декана факультету з студентами-першокурсниками та їх батьками.

Вчорашні випускники шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів, а нині студенти інженерно-технологічного факультету мали змогу познайомитися з усім різнобарв’ям студентського життя нашого університету, динамічним сьогоденням і великим майбутнім, яке належить будувати саме їм.

Під час зустрічі декан інженерно-технологічного факультету Володимир НОВІКОВ привітав студентів з початком їхнього студентського життя, акцентував увагу на ролі знань у сучасному світі та спеціальностях, за якими здійснюється підготовка фахівців, запевнив усіх присутніх студентів у правильності свого вибору, засвідчив важливість оволодіння знаннями за обраною спеціальністю. Також декан розповів студентам про навчання в університеті, освітні програми та систему АСУ, Moodle.

Батьки та студенти мали можливість звернутися зі своїми побажаннями та пропозиціями щодо вдосконалення освітнього процесу в університеті. Організація таких насичених та інформативних зборів має велике значення для плідної співпраці між батьками та факультетом для покращення якості освітнього процесу.

Завершальною частиною зборів було спілкування батьків з кураторами груп.

Вітаємо студентів-першокурсників, з початком навчання в університеті. Бажаємо успіху в усіх Ваших починаннях, мудрості та зваженості у прийнятті рішень, будьте наполегливими та цілеспрямованими на цікавому та насиченому шляху професійного розвитку.

Дякуємо батькам за активну підтримку, небайдужість та бажання бути частинкою освітнього процесу, відданість та віру в майбутнє наших студентів!

 

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій.