+38 (04744) 3-44-61
Меню

Анкетування

Яка мета анкетування?

Забезпечення якості освітнього процесу - пріоритетне завдання для сучасного навчального закладу та його структурних підрозділів. Навчальний процес має гармонійно поєднувати потреби всіх зацікавлених сторін. Тому збір інформації щодо потреб учасників навчального процесу - важливе завдання під час його систематичного удосконалення. Ваш час, витрачений під час проходження анкетування є важливим для нас. Результати анкетування є підставою для розгляду 

Хто може прийняти участь в анкетуванні?

В анкетуванні мають можливість прийняти участь всі зацікавлені учасники навчального процесу. 

Анкетування анонімне?

Так. Анкетування цілком анонімне та не містить обов'язкових полів щодо контактних даних. В окремих випадках потрібно вказати місце Вашої роботи та посаду для розуміння географії охоплення респондентів та сфери їх зацікавленостей (застосовано для учасників академічної спільноти та роботодавців).

Анкетування обов'язкове?

Ні. Проходити анкетування можна за бажанням. Ваша думка є важлива для нас. Ми будемо дуже вдячні за Ваш час, приділений нашому освітньому процесу. 

Як можна прийняти участь в анкетуванні?

Ви можете скористатись прямим посиланням на форму опитування (посилання) або пройти опитування із використання Вашого мобільного пристрою.

Як часто можна проходити анкетування?

Анкетування працює на постійній основі, а тому Ви маєте можливість пройти його у будь-який зручний час. Оновлення матеріалів в анкетах, зазвичай, відбувається на початку нового навчального року.

 

Останні новини

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ Читати повністю
14.06.2025

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу.

Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю
12.06.2025

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Читати повністю

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
12.06.2025

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ Читати повністю
09.06.2025

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.

Читати повністю

Всі новини