+38 (04744) 3-44-61
Меню

Про електронний журнал обліку зайнятості груп

ПОРЯДОК КОРИСТУВАННЯ ЕЛЕКТРОННИМ ЖУРНАЛОМ ВІДВІДУВАННЯ ЗАНЯТЬ

  1. Загальні положення
    1.1. Цей журнал є роздрукованою копією електронного журналу обліку роботи академічних груп (далі – Журнал).
    1.2. Журнал розроблено з метою покращення рівня контролю обліку роботи академічних груп на основі використання інноваційних методів та технологій.
    1.3. Порядок користування Журналом оприлюднено на офіційному сайті інженерно-технологічного факультету.
    1.4. Ведення Журналу засноване на принципах доброчесності, відповідальності та відкритості.

  2. Організація ведення Журналу
    2.1. Відповідальність за ведення Журналу покладається на старосту академічної групи.
    2.2. Заповнення Журналу здійснюється щоденно після закінчення останнього заняття поточного дня.
    2.3. Відмітка про відсутність студента проставляється старостою у разі його відсутності хоча б на одному занятті протягом дня.
    2.4. Журнал не заповнюється під час:

    • проходження студентами практики;

    • канікул;

    • екзаменаційної сесії;

    • виконання кваліфікаційних робіт.

  3. Контроль та відповідальність
    3.1. Контроль за правильністю та своєчасністю заповнення Журналу здійснює куратор академічної групи.
    3.2. Проміжний моніторинг стану обліку відвідування проводить заступник декана з навчальної роботи.
    3.3. У разі недоброчесного виконання старостою своїх обов’язків щодо ведення Журналу, розглядається питання про його перепризначення.

  4. Дії у разі відсутності студентів
    4.1. Студенти мають право звернутися до деканату із письмовим поясненням причин своєї відсутності.
    4.2. У разі поважної причини відсутності студента, відповідна відмітка в Журналі може бути анульована деканом факультету або його заступником.
    4.3. Систематичне не відвідування занять студентами фіксується письмово викладачами та повідомляється в деканат.
    4.4. Такі випадки є підставою для:

    • обговорення на виховних годинах;

    • інформування батьків студента;

    • позапланового інформування студента про наслідки порушення виконання індивідуального навчального плану.

  5. Зберігання Журналу
    5.1. Після завершення кожного семестру електронний журнал роздруковується.
    5.2. Роздрукована версія зберігається згідно з чинними нормативними вимогами щодо зберігання документації навчального закладу.

Останні новини

ENOGASTRONOMY LECTURE Читати повністю
01.10.2025

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР Читати повністю
30.09.2025

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ» Читати повністю
25.09.2025

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
24.09.2025

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Читати повністю

Всі новини