+38 (04744) 3-44-61
Меню

Про електронний журнал обліку зайнятості груп

ПОРЯДОК КОРИСТУВАННЯ ЕЛЕКТРОННИМ ЖУРНАЛОМ ВІДВІДУВАННЯ ЗАНЯТЬ

  1. Загальні положення
    1.1. Цей журнал є роздрукованою копією електронного журналу обліку роботи академічних груп (далі – Журнал).
    1.2. Журнал розроблено з метою покращення рівня контролю обліку роботи академічних груп на основі використання інноваційних методів та технологій.
    1.3. Порядок користування Журналом оприлюднено на офіційному сайті інженерно-технологічного факультету.
    1.4. Ведення Журналу засноване на принципах доброчесності, відповідальності та відкритості.

  2. Організація ведення Журналу
    2.1. Відповідальність за ведення Журналу покладається на старосту академічної групи.
    2.2. Заповнення Журналу здійснюється щоденно після закінчення останнього заняття поточного дня.
    2.3. Відмітка про відсутність студента проставляється старостою у разі його відсутності хоча б на одному занятті протягом дня.
    2.4. Журнал не заповнюється під час:

    • проходження студентами практики;

    • канікул;

    • екзаменаційної сесії;

    • виконання кваліфікаційних робіт.

  3. Контроль та відповідальність
    3.1. Контроль за правильністю та своєчасністю заповнення Журналу здійснює куратор академічної групи.
    3.2. Проміжний моніторинг стану обліку відвідування проводить заступник декана з навчальної роботи.
    3.3. У разі недоброчесного виконання старостою своїх обов’язків щодо ведення Журналу, розглядається питання про його перепризначення.

  4. Дії у разі відсутності студентів
    4.1. Студенти мають право звернутися до деканату із письмовим поясненням причин своєї відсутності.
    4.2. У разі поважної причини відсутності студента, відповідна відмітка в Журналі може бути анульована деканом факультету або його заступником.
    4.3. Систематичне не відвідування занять студентами фіксується письмово викладачами та повідомляється в деканат.
    4.4. Такі випадки є підставою для:

    • обговорення на виховних годинах;

    • інформування батьків студента;

    • позапланового інформування студента про наслідки порушення виконання індивідуального навчального плану.

  5. Зберігання Журналу
    5.1. Після завершення кожного семестру електронний журнал роздруковується.
    5.2. Роздрукована версія зберігається згідно з чинними нормативними вимогами щодо зберігання документації навчального закладу.

Останні новини

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» Читати повністю
28.07.2025

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»

На кафедрі харчових технологій Уманського національного університету садівництва відбулись курси підвищення кваліфікації для фахівців компанії ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП».

Читати повністю

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
24.07.2025

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Липень місяць асоціюється із серединою літа та закінченням навчального семестру для здобувачів ступеня доктора філософії які представили свої звіти за другий семестр 2024-2025 навчального року.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA» Читати повністю
10.07.2025

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»

У рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.

Читати повністю

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ» Читати повністю
09.07.2025

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»

27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.

Читати повністю

Всі новини